Over ons

Lage prijzen, duidelijke afspraken

Adrem autoverhuur is de grootste, de groenste en de goedkoopste. Waarschijnlijk kent u ons wel van de opvallende blauwe bestelbussen, maar in ons uitgebreide wagenpark vindt u ook personenauto’s, elektrische auto’s en exclusieve bolides. Bij Adrem kunt u altijd rekenen op lage prijzen, duidelijke afspraken en uitstekende service zonder poespas.

Uitstekend bereikbaar, gratis en veilig parkeren

Adrem autoverhuur is uitstekend bereikbaar. U vindt ons aan de Overste den Oudenlaan. Dat is pal tegenover het Holland Casino en vlakbij Centraal Station Utrecht, de Jaarbeurs en de uitvalswegen naar de A12 en A2. Handig: u kunt gratis en veilig uw auto kwijt op onze parkeerplaats met camerabewaking. U hoeft dus niet met het openbaar vervoer naar huis.

Het overgrote deel van onze medewerkers werkt al meer dan tien jaar bij Adrem. Dat betekent niet alleen dat Adrem een prettig bedrijf is om bij te werken, het betekent ook dat onze medewerkers precies weten wat ze doen. En ze zijn volledig gediplomeerd.

Wat biedt Adrem

  • Een vrijwel nieuwe verhuurvloot met uitstekende auto’s en bussen
  • De laagste prijzen in Utrecht en omgeving
  • Laagsteprijsgarantie – indien verhuur van vergelijkbare kwaliteit elders goedkoper is dan bij ons, legt Adrem het verschil bij
  • Centraal gelegen, voorheen van Opel Honders. U vindt ons naast de Jaarbeurs, op 5 minuten lopen van het centrum en zeer nabij de A2 en A12.
  • Afgesloten parkeerterrein met camerabewaking, waar u uw eigen voertuig gratis kunt parkeren.

Groot voordeel bij Adrem!! U hoeft bij Adrem niet (af) te tanken – Wij zorgen voor een gevulde tank

Voor u geen tijdsverlies. Ook geen discussie bij ons, zoals vaak bij collega’s of de tank wel of niet vol is met eventuele boete van bv. Borent van € 25,-. Bovendien betaalt u niet, zoals vaak gebeurt, de brandstof extra als de vorige klant niet helemaal vol heeft afgetankt.