Tarieven

Compact benzine - € 18,25

bekijken reserveren

Comfort Benzine - € 20,50

bekijken reserveren

Station - € 24,25

bekijken reserveren

Compact benzine - € 15,08

bekijken reserveren

Comfort Benzine - € 16,94

bekijken reserveren

Station - € 20,04

bekijken reserveren

Auto huren in Houten

In de meeste gevallen kunt u zichzelf best verplaatsen met het openbaar vervoer, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Misschien heeft u zelf wel een hele oude auto waarmee u nog net een klein stukje kunt rijden. Hier kunt u dan niet meer mee op vakantie en daarnaast zijn de vluchten enorm duur. Dan is het soms verstandiger om een auto te huren nabij Houten. Gaat u binnenkort op vakantie of heeft u dringend een auto nodig? Kies dan voor Adrem Utrecht. Naast dat u een auto kunt huren kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van personenbussen en bestelbussen. Wilt u binnenkort een auto huren? Neem dan contact met ons op!

Autoverhuur Houten: Waarom kiezen voor Adrem Utrecht?

Wanneer u een auto wilt huren nabij Houten moet u absoluut kiezen voor Adrem Utrecht. Bij Adrem hanteren wij lage prijzen waardoor u nooit te veel betaalt voor uw gehuurde auto. Daarnaast hebben wij het grootste wagenpark van Utrecht en omgeving waardoor we altijd wel een auto hebben die bij u past. Naast de autoverhuur in de buurt van Houten kunt u er bij ons ook voor kiezen om een personenbus te huren of een bestelbus te huren. De personenbus is bijvoorbeeld ontzettend handig wanneer u meerdere personen moet verplaatsen. Zo hebben wij de dubbelcabine personenbus waarin u 7 mensen kunt vervoeren. Gaat u met meer mensen op vakantie? Dan bieden wij ook nog een 9 persoons bus aan. De verhuur van onze auto’s gaat ontzettend makkelijk.

Hoe werkt de auto verhuur nabij Houten

Bij Adrem Utrecht weten wij heel goed dat het best voor kan komen dat u met spoed een auto nodig heeft. Misschien is uw oude auto defect en moet u echt meteen een nieuwe om op uw werk te komen. Wees gerust, want bij ons kunt u snel een eenvoudig een auto huren nabij Houten. Het kan ook zo zijn dat u juist voor lange termijn een auto nodig heeft, ook dat is mogelijk! Maar hoe werkt dit? Hieronder zullen wij dit uitleggen:

Reserveer uw auto

De eerste stap van ons proces dient u zelf te doen. Op onze website hebben wij een groot assortiment aan auto’s. Kijk hier eens goed tussen en zoek naar het voertuig wat het beste bij u past. Mocht u advies nodig hebben met betrekking tot de auto, dan kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Heeft u de ideale auto gevonden? Dan kunt u deze via onze website eenvoudig reserveren. Heeft u dit gedaan? Dan gaan wij verder met de volgende stap.

De auto wordt rijklaar gemaakt

Misschien wilt u een auto huren omdat uw eigen auto defect is. Dan moet het natuurlijk niet zo zijn dat de gehuurde auto u ook nog in de steek laat. Omdat wij niet willen dat u voor verassingen komt te staan, maken wij de auto altijd rijklaar. Wij controleren de auto uitvoerig op gebreken, schade of andere pijnpunten. Op deze manier kunt u bij ons met een gerust hart een auto huren in de buurt van Houten.

De weg op

Als uw gereserveerde auto klaar is gemaakt kunt u de auto op komen halen bij onze vestiging. Nu kunt u veilig en met een gerust hart de weg op. Daarnaast bent u bij ons voordelig uit wat ons tot een van de beste opties maakt. Tenslotte kunt u uw andere auto gratis parkeren op ons parkeerterrein. Dus voor de beste auto verhuur dichtbij Houten kunt u bij ons terecht!

Personenauto huren Houten: De opties

Wilt u graag een personenauto huren in de buurt van Houten? Dan hebben wij de volgende opties voor u:

Allereerst hebben wij de Compact Benzine en de Comfort Benzine. Deze auto’s lijken heel veel op elkaar. Beide zijn geschikt om van A naar B te komen. Ze hebben allebei vijf deuren en er kunnen vijf mensen in. Als u veel korte ritten rijdt en tijdelijk op zoek bent naar vervoer zijn dit twee geschikte opties. Het verschil zit hem in de ruimte en het comfort. De Comfort Benzine biedt meer ruimte waardoor het rijden aangenamer zal zijn. Heeft u een auto nodig voor langere ritten? Kies dan voor de Station Diesel.

Deze auto is een stuk ruimer en er passen daarnaast ook nog vijf mensen in. Gaat u binnenkort op skivakantie of op een normale vakantie? Ga dan voor de Station Diesel.

Tenslotte bieden wij ook nog een aantal luxe auto’s om te huren aan, voor als u bijvoorbeeld een gala of andere chique aangelegenheid heeft.

Zoals u kunt zien hebben wij genoeg opties. Zo is er altijd wel een auto die bij uw situatie past. Wilt u dus binnenkort een auto huren nabij Houten? Neem dan contact met ons op!

Waarom huren bij Adrem?

De grootste Grootste huurvoertuigen voorraad van Nederland
De goedkoopste Leg 10 offertes op een rij, de goedkoopste zijn bijna altijd wij
De groenste Wij zorgen voor een gevulde tank met speciale Diesel Green met een schadelijke uitstootreductie tot 40%
Gratis parkeren Op ons eigen parkeerterrein tegenover de centraal gelegen Jaarbeurs
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang huurperiode

Hoe werkt het?

Adrem Utrecht autoverhuur

Vanaf 1985 de nummer één van Utrecht

Wees milieubewust, huur bij ons inclusief speciale diesel green met tot 40% minder uitstoot.

Reserveren

Contactformulier

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

  Over Adrem utrecht

  Overste Den Oudenlaan 9
  3527KW, Utrecht
  info@adremutrecht.nl
  030 296 1140
  Kvk 30084547

  Waarom huren bij Adrem?

  De grootste Grootste huurvoertuigen voorraad van Nederland
  De goedkoopste Leg 10 offertes op een rij, de goedkoopste zijn bijna altijd wij
  De groenste Wij zorgen voor een gevulde tank met speciale Diesel Green met een schadelijke uitstootreductie tot 40%
  Gratis parkeren Op ons eigen parkeerterrein tegenover de centraal gelegen Jaarbeurs
  Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang huurperiode