Op zondag 19 mei en maandag 20 mei (1e en 2e pinksterdag) zijn wij geopend tussen 9 en 10 uur.

Een auto huren voor de lange termijn: wat zijn de mogelijkheden?

Het huren van een auto voor de lange termijn wordt steeds populairder onder zowel particulieren als bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een flexibele oplossing voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, een tijdelijke vervanging nodig hebt terwijl uw eigen voertuig in reparatie is of een wagenpark wilt beheren zonder de lasten van eigendom, langetermijnautoverhuur biedt tal van voordelen. In deze blog verkennen we de belangrijkste redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor deze optie, de voordelen die het met zich meebrengt en de mogelijkheden die er zijn.

Kunt u een auto huren voor de lange termijn bij Adrem Utrecht?

Bij Adrem Utrecht kunt u een auto huren voor een lange termijn. Heeft u uw huurauto dus langer nodig dan een dag, dan is dit zeer zeker mogelijk. Wij bieden hiervoor lage prijzen, waardoor wij een goede partner zijn op het gebied van autoverhuur. Wij hebben bovendien het grootste wagenpark aan huurvoertuigen van Nederland!

En hoe zit het met bestel- en personenbusjes?

Ook bestelbussen en personenbussen kunt u bij ons voor een langere periode huren. Onze busjes zijn de groenste van Nederland, aangezien ze rijden op Diesel Green, een brandstof die zorgt voor een uitstootreductie van veertig procent. We zijn dus ook een ecologisch verantwoorde keuze.

Waarom op de lange termijn een auto huren?

Een auto huren voor de lange termijn kan voor een particulier aanzienlijke voordelen bieden. Ten eerste is een huurcontract een contract zonder complicaties en een goed alternatief voor leasen. Als u bijvoorbeeld ergens tijdelijk verblijft, dan kan het huren van een auto voor de lange termijn zeer praktisch zijn, opdat u zich kunt verplaatsen. Hierdoor bent u flexibeler dan met het openbaar vervoer. Ook voor werk kan een huurauto handiger zijn dan reizen met het openbaar vervoer. U kunt namelijk met een betrouwbare huurauto makkelijker naar vergaderingen, bedrijfsfeesten en meetings gaan. Bovendien kunt u een auto langdurig huren, wanneer uw eigen auto gerepareerd wordt en u toch mobiel moet blijven.

Voordelen voor bedrijven

Een auto huren voor de lange termijn kan ook op zakelijk gebied gunstig uitvallen. De huur van een auto kan als bedrijfsuitgave verrekend worden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de afschrijving van de auto. Door te huren kunt u uw wagenpark aanzienlijk uitbreiden zonder de grote initiële kosten die u anders zou hebben.

auto's geparkeerd

Is autoverhuur voor lange termijn hetzelfde als shortlease?

Langetermijn autoverhuur kent een aantal raakvlakken met een shortlease, maar het is in principe niet hetzelfde. Een belangrijk verschil is dat u bij een huurauto niet de keuze heeft welke auto u krijgt. U bent afhankelijk van het aanbod en welk merk en type auto op dat moment beschikbaar is. Daarnaast verschilt de manier waarop u de betaling moet voldoen. Bij een huurcontract betaalt u het hele bedrag in een keer bij het afhalen van de huurauto. Bij een leasecontract betaalt u maandelijks een vast bedrag, waarin kosten als onderhoud inbegrepen zijn.

Shortlease bij Adrem Utrecht

Wij bieden ook shortleasecontracten aan. Een shortlease kun je afsluiten voor periodes vanaf vier weken. We bieden hierbij scherpe prijzen aan bij een all-in leasecontract, neem contact met ons op voor de actuele prijzen. Per maand kunt u bij ons opzeggen, waardoor u niet vastzit aan langlopende contracten zoals u die vaker tegenkomt bij huur van voertuigen voor de lange termijn. U heeft de vrije keuze uit het grootste wagenpark van Nederland met de nieuwste voertuigen. Heldere afspraken en duidelijke contracten: daar staat Adrem Utrecht voor.

Informatie aanvragen reserveren
Stuur WhatsApp
Hi! Heb je een vraag? Stel 'm via WhatsApp.