Tarieven

Compact benzine - € 18,25

bekijken reserveren

Comfort Benzine - € 20,50

bekijken reserveren

Station - € 24,25

bekijken reserveren

Compact benzine - € 15,08

bekijken reserveren

Comfort Benzine - € 16,94

bekijken reserveren

Station - € 20,04

bekijken reserveren

Auto huren in Woerden

Bent u opzoek naar een autoverhuurbedrijf in Woerden? Dan bent u bij Adrem Utrecht aan het juiste adres! Ons verhuurbedrijf gelegen in de binnenstad van Utrecht, is goed te bereiken vanuit Woerden en dé plek om een auto te huren. Bij Adrem huurt u een auto voor de laagste prijs van Woerden en omgeving. U kunt de auto huren voor een dagdeel, meerdere dagen of zelfs een shortlease afsluiten. Bekijk snel ons aanbod van de personenauto’s die u kunt huren in Woerden op deze pagina, of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Autoverhuur nabij Woerden

Gaat u een dagje op bezoek bij familie in de buurt van Woerden? Of wilt u er lekker een paar daagjes tussenuit? Of misschien wilt u juist de auto voor lange termijn huren? Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van onze service. Voor elke gelegenheid hebben wij auto’s beschikbaar om te huren in de buurt van Woerden, vanuit hier kunt u het hele land gaan ontdekken!

Heeft u een stadsauto nodig voor korte tijd? Dan bieden wij verschillende compact benzine auto’s aan al vanaf €12,95 per dag! U kunt hierbij kiezen uit een Opel Karl, Volkswagen Up of een Mitsubishi Spacestar. Deze auto’s zijn allemaal vijfdeurs en bieden dan ook plek voor vijf personen. U kunt onze compact auto’s ook in diesel bestellen.

Wanneer u de auto voor meerdere dagen nodig heeft, of van plan bent om een langere afstand af te leggen, raden wij u aan om te kiezen voor onze comfort benzine of diesel auto’s. Ons wagenpark bestaat uit een ruime keuze comfortabele auto’s om gemiddelde afstanden mee te overbruggen. Ze hebben allemaal vijfdeurs en bieden plek voor vijf personen. Wilt u uw eigen auto laten staan wanneer u onze personenauto nabij Woerden wilt huren? Bij ons kunt u gratis uw eigen auto bewaakt en voor onbepaalde tijd parkeren. Onze comfort benzine & diesel auto’s kunt u huren vanaf €14,95 per dag.

Bent u op zoek naar een gezinsauto om lange afstanden mee te rijden? Dan bieden wij verschillende station diesel auto’s aan om te huren! Ons diverse aanbod aan stationwagens kunnen alle comfort bieden die u nodig heeft. Adrem auto verhuur nabij Woerden verhuurt auto’s waar u met het hele gezin van kunt genieten. Of u nu een weekendje in Nederland op vakantie gaat, of een week de sneeuw gaat opzoeken tijdens de skivakantie, het is allemaal mogelijk! Onze diesel stationwagen kunt u al huren vanaf €19,95 per dag.

Goedkoop een auto huren in Woerden

U heeft hierboven al kunnen lezen dat wij voordelige prijzen aanbieden wanneer u kiest voor Adrem autoverhuur nabij Woerden. Hierbij gelden gunstige voorwaarden zodat u met een gerust hart de weg op kunt gaan zonder te veel te betalen. Is er onverwachts iets tussengekomen? Geen zorgen, bij ons kunt u tot 24 uur voor aanvang van de huur dag kosteloos annuleren. Wanneer u een auto bij ons huurt heeft u de keuze uit aanvullende verzekeringen zoals een inzittendeverzekering en een ruit-bandverzekering. Zo bent u verzekert tegen schade waarvoor u als bestuurder verantwoordelijk bent en verzekert tegen overmachtsgebeurtenissen zoals ruit- en bandschades.

Kies voor Adrem auto verhuur nabij Woerden!

Door onze transparante manier van werken, weet u zeker dat u kiest voor de beste en voordeligste manier van huren. Wanneer u ervoor hebt gekozen om een personenauto te huren nabij Woerden krijgt u alle autopapieren en huurovereenkomst meteen met de auto mee zodat u zelf een duidelijk overzicht heeft. Op de dag dat u de auto komt ophalen, is deze al helemaal klaargemaakt en volgetankt voor u, zodat u meteen op pad kunt gaan. Omdat wij constante zorg aan ons wagenpark dragen, kunnen wij u de hoogste kwaliteit én betrouwbaarheid van onze auto’s garanderen.

Wij staan voor u klaar

Gaat u dus alleen, samen of met het hele gezin de weg op? Kies dan voor hét autoverhuurbedrijf nabij Woerden om een auto te huren. Voor een voordelige prijs kunt u met het beste comfort vertrekken en komt u zonder verrassingen te staan. Bent u met een groter gezelschap? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan personenbussen aan in Woerden, deze kunt u eenvoudig via deze pagina bekijken. Heeft u een verhuizing op de planning staan en een verhuisbus nodig? Of gaat u goederen vervoeren? Via de volgende pagina kunt u ook snel en voordelig een bestelbus huren dichtbij Woerden!

Het maakt dus niet uit om welke reden u een vervoersmiddel nodig heeft, autoverhuurbedrijf Adrem Utrecht staat klaar voor u met een groot aanbod aan auto’s, personenbussen én bestelbussen. Neem contact met ons op of vul het bestelformulier in en u kunt zo snel mogelijk op pad!

Waarom huren bij Adrem?

De grootste Grootste huurvoertuigen voorraad van Nederland
De goedkoopste Leg 10 offertes op een rij, de goedkoopste zijn bijna altijd wij
De groenste Wij zorgen voor een gevulde tank met speciale Diesel Green met een schadelijke uitstootreductie tot 40%
Gratis parkeren Op ons eigen parkeerterrein tegenover de centraal gelegen Jaarbeurs
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang huurperiode

Hoe werkt het?

Adrem Utrecht autoverhuur

Vanaf 1985 de nummer één van Utrecht

Wees milieubewust, huur bij ons inclusief speciale diesel green met tot 40% minder uitstoot.

Reserveren

Contactformulier

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

  Over Adrem utrecht

  Overste Den Oudenlaan 9
  3527KW, Utrecht
  info@adremutrecht.nl
  030 296 1140
  Kvk 30084547

  Waarom huren bij Adrem?

  De grootste Grootste huurvoertuigen voorraad van Nederland
  De goedkoopste Leg 10 offertes op een rij, de goedkoopste zijn bijna altijd wij
  De groenste Wij zorgen voor een gevulde tank met speciale Diesel Green met een schadelijke uitstootreductie tot 40%
  Gratis parkeren Op ons eigen parkeerterrein tegenover de centraal gelegen Jaarbeurs
  Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang huurperiode