Op zondag 19 mei en maandag 20 mei (1e en 2e pinksterdag) zijn wij geopend tussen 9 en 10 uur.

Voordelig huren zónder aftanken bij Adrem Utrecht

aftanken huurauto

Wanneer u een bestelbus heeft gehuurd voor bijvoorbeeld een verhuizing, is het cruciaal om te weten hoe u deze op de juiste manier moet aftanken voordat u hem terugbrengt. Bij Adrem Utrecht hoeft u het aftanken van uw bestelbusje of personenbus niet zelf te regelen. Wij voorzien onze bussen van een volle tank, gevuld met de milieubewuste Diesel Green. Lees op onze site meer waar Adrem Utrecht voor staat. In deze blog vertellen wij meer over hoe het aftanken van uw huurauto normaliter in zijn werk gaat en hoe Adrem Utrecht uniek is in zijn brandstofbeleid! Het aftanken van uw huurauto is ook iets waarop u moet letten, wanneer u een auto huurt als vakantiewagen. Lees in dit artikel meer over het huren van een vakantieauto.

Waarom is bij veel verhuurbedrijven het aftanken van de huurauto of aftanken van de bestelbus een vereiste?

Waarom stellen sommige autoverhuurders het aftanken nu verplicht? Wist u dat veel autoverhuurbedrijven buitensporige brandstofkosten in rekening brengen als u het voertuig niet met een volle tank retourneert? Dit kan leiden tot onverwachte kosten die u kunt vermijden door het voertuig zelf af te tanken. Het aftanken van uw bestelbus of personenbus is bovendien een teken van respect voor de volgende huurder. Het zorgt er immers voor dat ze met een volle tank kunnen beginnen en bespaart hen tijd en moeite. U wilt zelf immers ook met een volle tank vertrekken.

aftanken voertuig

Nadelen zelf regelen aftanken huurauto of aftanken bestelbus

Het kan soms tijdrovend zijn om op zoek te gaan naar een geschikt tankstation en het voertuig af te tanken, voordat u deze terugbrengt. Dit kan een uitdaging zijn als u zich in een haastige situatie bevindt. Niet alle tankstations bieden daarnaast dezelfde kwaliteit brandstof. Als u bij een onbetrouwbaar tankstation tankt, kan dit invloed hebben op de prestaties van de bus. Als u bovendien ervoor kiest om het busje af te tanken een te lange tijd, voordat u deze retourneert, moet u de brandstofkosten alsnog zelf dragen. Verhuurbedrijven weten ongeveer wat hun voertuigen gemiddeld verbruiken, waardoor het wordt aangeraden om de voertuigen pas af te tanken vlak voordat u ze inlevert.

Weet welk brandstofbeleid gehanteerd wordt

Hoe het brandstofbeleid geregeld is, verschilt per verhuurbedrijf. Tijdens het reserveren van de door u gewenste voertuigen, vindt u meer informatie over het geldende brandstofbeleid. Bij Adrem Utrecht geldt dat u een volle tank krijgt, wanneer u de bus op de reserveringsdatum komt afhalen. Bij ons hoeft u echter ook niet af te tanken. Wij zorgen ervoor dat de tank weer vol is voor de volgende huurder. Daarin zijn wij uniek.

huurauto tanken

Waarom is bij Adrem Utrecht het aftanken van de voertuigen niet nodig?

Bij Adrem Utrecht hoeft u niet zelf te zorgen voor het aftanken van het voertuig. Onze personenbussen en bestelbussen rijden namelijk op speciale Diesel. Deze Diesel Green heeft een uitstootreductie van maar liefst veertig procent, waardoor we tevens een zeer groene autoverhuurder zijn. Omdat de Diesel Green nog niet veel te vinden is bij tankstations in Nederland, zorgen wij voor een gevulde tank. De Dieselkosten verrekenen we met u ter plekke. Weer een zorg minder, wanneer u de bus terugbrengt. Wilt u daarom bij ons huren? Bekijk hier ons aanbod aan personenbussen of ons aanbod aan bestelbussen. Lees ook eens in deze blog meer over waarom een personenbus huren, wanneer u op wintersport gaat, handig kan zijn.

Informatie aanvragen reserveren
Stuur WhatsApp
Hi! Heb je een vraag? Stel 'm via WhatsApp.